Sandvikens AIK Bandy

Email: rafi@saik.com
Founded
1901
Financial year begins (MMDD)
National organisation
Riksidrottsförbundet
Activity
Bandy,
Summary
2021 – 2022
Bandyverksamhet: Vi har fyra elitlag och ungdomsverksamhet bestående av 7 pojklag och 2 flicklag. Antal deltagare är ca 300, 5 ledare per lag. Alla som vill, ska få delta! Dessutom en bandyskola för de allra yngsta. Vi planerar Knatten Cup för 31:e gången. Nytt: en renodlad flickgrupp om minst fyra lag. Pga. pandemin ställdes cupen in 2021.

Socialverksamhet: Består av 8 initiativ : Skridskoskoj (barn 7–12 år), Högbolägret (barn 7 - 12 år), Hovetlägret (ungdomar med funktionsnedsättning), integrationsverksamhet med inriktning på utlandsfödda kvinnor, sommarutflykter och arrangemang under bandysäsongen för ungdomar med funktionsnedsättning, ICA Maxi Kids run (motionslopp), aktivitetsdagar i bostadsområden, sportsligt och kulturellt utbyte med ryska ungdomslag.

Övrigt: Bissen Brain walk till stöd för hjärnforskningen; Handslaget samarbete med SIF; samarbete socialtjänsten: mentorskap för att minska utanförskap. Aktiviteter tillsammans med pensionärer.

Write username and password if you want more information about your assocation

Empty data

The contact information stored on this contact will be removed. Continue?