Förening: Österfärnebo kulturarrangörer

Latest update: (no value)
Förening: Österfärnebo kulturarrangörer Create contactcard (vcf-file) for Förening: Österfärnebo kulturarrangörer
Annelie Våhlin
Address Österängsvägen 14, 81198, Österfärnebo
Telefon bostad
Telefon arbete
Mobile 073-0428018
Email annelie.vahlin@gmail.com
Founded 2016
Financial year begins (MMDD) 0101
National organisation
Activity Annan verksamhet
Summary Österfärnebo kulturarrangörer (ÖKA) är en ideell förening som har funnits i Österfärnebo sedan 2016. Syftet med föreningen är att arrangera kulturaktiviteter i byn, främst riktade till barn och ungdomar. Vi vill att det ska finnas aktiviteter i vår by kopplade till kultur, och att barn och unga ska finna ett intresse i kulturen, och att de som redan är intresserade av kulturaktiviteter ska känna att det finns något för även dem att göra. Vi har under åren hittills fokuserat på filmvisning, barnteater, slöjdcaféer och är med och arrangerar t.ex. konserter och andra föreställningar i lokalen Gåvan.

Log in to see all the details of your association.

v 5.2.20