Sandvikens Teaterförening

Latest update: 6/14/2022
Sandvikens Teaterförening Create contactcard (vcf-file) for Sandvikens Teaterförening
Holmström
Address Hammarbygatan 16, 81162, Sandviken
Telefon bostad 0737253782
Telefon arbete 0737253782
Mobile
Email knippet1@gmail.com
Founded 1934
Financial year begins (MMDD) 0101
National organisation Riksteatern
Activity Teater
Summary Aktiv teaterförening som är både arrangörer samt även medarrangörer av teaterföreställningar inom Sandvikens kommun. Vi försöker vända oss till hela kommunen och vänder oss aktivt mot de mindre orterna inom kommunen, såsom t.ex Österfärnebo. Vi arrangerar även äldreboende föreställning på kommunens äldreboenden, Familjeföreställningar både centralt, i Högbo och i ytterområdena.
Varje termin försöker vi få en "publikdragande" föreställning. Teaterresor är också något som styrelsen gärna vill genomföra, det avser både resor till t.ex Stockholm men kan även vara en teaterresa till Gävle. Våra medarbetarpartners är: Riksteatern, Folkteatern, Skottes och även mindre teatergrupper.

Log in to see all the details of your association.

v 5.2.20